De betere rijschool met een hoog slagingspercentage
Ook gecertificeerd Faalangst, ADHD en Autisme instructeur

Onderweg naar Succes!

Je kunt gelijk instappen voor je privérijles!

 

Bel direct!

Praktijk

Er zijn wel 3 verschillende methodes in het lessen voor je rijbewijs! Wij hebben gekozen voor de méést succesvolle lesmethode, de Rijopleiding in Stappen! Ontspannen leren en rijlessen volgen in 4 modules. Na elke module volgt een toets met als resultaat een hoog slagingspercentage! Waar ga jij voor?
 

 

Tarieven

Wij bieden diverse lespakketten aan voor het oefenen van de praktijk. De tarieven van deze lespakketten, als ook van theorie en examens kunt u vinden op de pagina tarieven. Daarnaast een link naar de webshop voor theoriekaarten, boeken etc.
 

Theorie


Naar theorieles? Dat is niet meer van deze tijd! Gemakkelijk je theorie studeren doe je toch op het moment dat het jouw het beste uitkomt! Met je eigen laptop, je tablet of smartphone: Gewoon de kraslaag van de inlogcode op de E-learning kaart verwijderen en starten maar. Dan ben je al onderweg naar jouw succes! Je rijbewijs!
 

Faalangst, ADHD, ADD en ASS


Door het steeds voortschrijdend wetenschappelijk onderzoek, komt er ook in de rijopleiding niet alleen meer aandacht voor faalangst, maar ook voor (funktie)beperkingen zoals ADHD, ADD en ASS, die het leren van autorijden lastiger maken. Het CBR heeft hier haar examenregels dan ook op aangescherpt. Rijschool Van Laar wordt in deze problematiek jaarlijks opnieuw gecertificeerd en kan je hierin de juiste weg wijzen.
 
Wanneer je kiest voor Rijschool Van Laar, krijg je begeleiding van een door A&R erkend faalangstinstructeur. We gaan er samen voor, dat gaat zeker lukken! 
 
 

Vraag meer informatie aan!

Wil je meer weten over onze rijopleidingen en onze manier van werken?

Heb je vragen of opmerkingen, vul dan ons formulier in.
Wij zullen zo spoedig mogelijk een reactie geven.

Lees meer...

Contact

Rijschool van Laar
Postbus 150
3880 AD Putten
Tel. (06) 23 63 18 45
info@rijschoolvanlaar.nl

Lesgebied

Ons lesgebied is de regio Harderwijk, Hierden, Ermelo en Putten.

Media