De betere rijschool met een hoog slagingspercentage
Ook gecertificeerd Faalangst, ADHD en Autisme instructeur

Trouwauto Mercedes Benz Ponton 1960

Je gaat trouwen? Je wilt je huwelijksjubileum vieren? Laat je naar al je feestelijke hoogtepunten rijden in deze originele Nederlandse Mercedes-Benz 190 Ponton van maart 1960.

Dit is een unieke auto, in het diepglanzend zwart en voorzien van subtiele chroomversieringen brengt deze auto je gracieus en comfortabel naar je feestlocatie. De zon laat haar stralen uiteenspatten op het schitterende chroomwerk van deze Mercedes-Benz. Achterin is het heerlijk zitten op de ruime achterbank en voorin is er op de voorbank voldoende plaats voor het bruidsmeisje of de bruidsjonker. Waar je ook zit, steeds zie je dat de "ster" op de motorkap je de weg wijst.

Rijden met techniek uit de jaren '60 vergt andere verkeersinzichten, vandaar dat deze auto alleen beschikbaar is met chauffeur in zwart of grijs kostuum. Het tarief voor 5 aaneengesloten uren is € 275,00, (incl. 100 km vrij) met een meerprijs van € 50,00 per extra uur. Dit bedrag is excl. 0,25 ct per km vanaf uitrijden tot/met inrijden garage. Er wordt gereden in Gelderland, Salland, het Vechtdal en de IJsselstreek.

E-mail: mercedesbenz.trouwauto@kpnmail.nl  of mob. telef: 06 23 63 18 45

Contact

Rijschool van Laar
Postbus 150
3880 AD Putten
Tel. (06) 23 63 18 45
info@rijschoolvanlaar.nl

Lesgebied

Ons lesgebied is de regio Harderwijk, Hierden, Ermelo en Putten.

Media