De betere rijschool met een hoog slagingspercentage
Ook gecertificeerd Faalangst, ADHD en Autisme instructeur

Praktijk

Voor een rijopleiding zijn er 3 verschillende les-trajecten die allemaal op hetzelfde eindpunt uitkomen. Je Rijbewijs!

De reguliere methode

De reguliere methode zeg maar d.m.v. vallen en opstaan krijg je het autorijden onder de knie, met aan het eind het rij-examen waarvan je hoopt dat je eens zult slagen.

Een meer gestructureerde opleiding

Een meer gestructureerde opleiding die je naar een tussentijdse toets rijdt en die je al dan niet een vrijstelling oplevert voor de bijzondere verrichtingen tijdens het eindexamen.

Dé Rijopleiding in Stappen

Wij gaan voor de hoogste kans van slagen: Via een gestructureerde methode van leren en rijlessen ga je in stappen door 4 modules heen. Iedere module sluit je af met een toets. De eerste twee door je eigen rijopleider en de overige twee door een examinator van het CBR. Zo proef je alvast de sfeer rondom het examen maak je kennis met de examinator, daardoor voel je je minder onzeker en hebt minder last van examenvrees. Bovendien is er een 25% grotere kans van slagen en hoeft je rij-opleiding niet noodzakelijkerwijs extra duur te worden!
Ons slagingspercentage is met Rijden in Stappen 75%/100%.

Het rij-onderwijs stap voor stap aangeboden krijgen

Na iedere les bespreken we samen de behaalde resultaten of je de gestelde doelstelling van die les gehaald hebt, overigens worden die worden bijgehouden op de instructiekaart en in je Rijden in Stappenboek. Zo weet je altijd hoe ver je bent gevorderd en welke stappen er nog gezet moeten worden op weg naar je rijbewijs.

Liever eerst een proefles en intakegesprek? Dat is grátis, wanneer je hierna besluit aan te melden voor een rij-opleiding of familielid bent van een kandidaat (vraag naar de voorwaarden).
Bel met (06) 23 63 18 45 of stuur een e-mail naar info@rijschoolvanlaar.nl.
 

Les krijgen in een lesauto met Sterallure!

De nieuwe Mercedes-Benz A-Klasse is een regelrecht schot in de roos! Sinds de lancering van de A-Klasse is de gemiddelde leeftijd van de Mercedes-koper met 10 jaar gedaald. Ook jongeren hebben het merk ontdekt. Bij de kandidaten van Rijschool Van Laar was dit model hun favoriete keuze! Van het front van de auto, met de kenmerkende dagrijverlichting, tot de sportieve lijnvoering op de flanken die doorloopt naar de indrukwekkende achterzijde toe. Wat een sportieve uitstraling! Het is geweldig te ervaren hoe verfijnd en comfortabel een Mercedes rijdt. Het sterke punt van de A-Klasse is dat alles past en functioneel handig is. De juiste opties hebben wij dan ook voor je aangevinkt om je rijtaak zo veel mogelijk te verlichten in de verkeersopgaven die je tegen zal komen in je RiS-rijopleiding, je Cbr-RiS toets 3 en bij het succesvol afronden van je rijopleiding met het Cbr-examen. Jij straks de trotse bezitter van je rijbewijs en een rijbeleving rijker!

De verlichte instaplijst “Mercedes-Benz” zal je iedere keer verwelkomen wanneer je instapt voor je rijles.

De opzichtige reclame en striping voor de rijschool zijn niet nodig om de sportieve belijning van onze Mercedes A-Klasse te benadrukken en ons op te doen vallen! De sportieve uitstraling van de auto is voldoende om alle aandacht naar jou en Rijschool Van Laar te trekken. Dit is de auto waar jij in gezien wilt worden! Nog geen Mercedes hebben, maar er wel al in rijden!

Het opgeruimde dashboard en het overzichtelijk navigatie systeem, zorgen er voor dat je snel het gevoel krijgt van vertrouwen en dat je grip hebt op iedere nieuwe verkeerssituatie! Onze A-Klasse zal je direct het gevoel geven dat je op hem kan vertrouwen!

Het sportieve en rookvrije interieur oogt prettig overzichtelijk en doet opgeruimd aan, dat geeft jou ontspanning en rust, waardoor je een optimale prestatie kunt neerzetten!

Contact

Rijschool van Laar
Postbus 150
3880 AD Putten
Tel. (06) 23 63 18 45
info@rijschoolvanlaar.nl

Lesgebied

Ons lesgebied is de regio Harderwijk, Hierden, Ermelo en Putten.

Media